Lupauksenanto ja joulupuuro

Tervetuloa partiolaiset ja perheenjäsenet Kurun Kontioiden lupauksenantoon ja joulupuurolle keskiviikkona 8.12.2021 klo 18.

Lupauksenanto pidetään ulkona, Kurun kirkon pihassa klo 18 alkaen.

Joulupuuro tarjoillaan lupauksenantotilaisuuden jälkeen seurakuntatalolla ja srktalon pihalla.

Tarkistamme koronapassit niiltä, 16 vuotta täyttäneiltä, jotka haluavat ruokailla srktalolla sisällä. Varaa tarvittaessa mukaan siis koronapassi ja henkilöllisyystodistus.

Sisätiloissa 12 vuotta täyttäneitä suositellaan käyttämään maskia, ruokailuhetkeä lukuun ottamatta.

Toivomme, että ulkona ruokailevat ottavat mukaan omat ruokailuvälineet (syvälautanen, muki ja lusikka), sekä muovipussi likaisille astioille. Metallinen lautanen ja muki, eivät ole kovin hyvät talvella, puuro ja juoma jäähtyvät tosi nopeasti. Ulkona emme voi käyttää srktalon astioita ja pyrimme toiminnassamme olemaan ympäristöystävällisiä ja välttämään kertakäyttövälineitä.

Partiolaiset pukeutuvat partioasuun, jos sellainen on käytettävissä (partio- tai sudenpentupaita ja huivi). Huivi pitäisi löytyä kaikilta muilta, paitsi uusilta jäseniltä. Uudet sudenpennut ja seikkailijat saavat huivin lupauksenannon yhteydessä.

Laittakaa päälle lämmintä vaatetta (toppa-asu, päähine, lämpimät kengät ja hanskat) ja varatkaa mukaan myös sormikkaat/lapaset ja taskulamppu.

Jos teiltä löytyy retkijakkara tai vastaava, sekin kannattaa napata mukaan. Lippukunnalla on muutamia pöytiä käytettävissä ulkona sekä istuinalusia.

Terveisin Kurun Kontioiden johtajisto