Tervetuloa partioon -koulutus 19.8.2018

Kurun Kontiot kutsuvat kaikki partiosta kiinnostuneet aikuiset, partiolaisten vanhemmat ja nuoret Tervetuloa partioon -koulutusiltaan Kurun seurakuntatalolle sunnuntaina 19.8. klo 16 alkaen.

Tervetuloa partioon -koulutus perehdyttää partioon ja tukee erityisesti uusia aikuisia toimijoita. Osallistujan tulee olla ainoastaan partiosta kiinnostunut, eikä esitietoja siis tarvita. Koulutukseen osallistuminen ei velvoita osallistumaan lippukunnan toimintaan, mutta antaa siihen hyvän pohjan. Koulutuksesta saa todistuksen.

Koulutuksen lopussa voimme opetella yhdessä myös Kuksan käyttöä, niiden osallistujien kanssa jotka jäsenrekisteri Kuksaa käyttävät (partiolaisten vanhemmat ja johtajat).

Koulutuksen aikana kerhohuoneessa on lapsilla mahdollista leikkiä, askarrella ja katsoa lasten ohjelmia Samoajanuorten ohjauksessa.

Toivomme ennakkoilmoittautumista koulutukseen Kuksa linkin kautta https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=22045 tai laittamalla Tanjalle p. 050 3012141 viestiä, jotta osaamme varautua tarvittavalla määrällä materiaaleja ja tarjoilulla.

Jos ilmoittautuminen on hankalaa tai unohtuu niin tule silti paikalle, kaikille riittää kyllä paikkoja.

Tervetuloa joukolla mukaan!

Aikaisempaa kokemusta ei tarvita – koskaan ei ole liian myöhäistä!

http://www.mukaanpartioon.fi/aikuisena-partioon