Adventtikalenterien ja korttien myyntiä sekä tulevia tapahtumia

Hei partiolainen ja kotiväki!

Taas on se aika vuodesta, kun partiolaisten suurin varainhankintakampanja eli Adventtikalenterien myynti on ajankohtaista. Liitteestä löydät tiedotteen, jossa Adventtikalenteri kampanjasta kerrotaan lisää. Toisesta liitteestä löydät tilauslappusen, jolla saat koloilloissa kalentereita ja joulukortteja myyntiin. Tiedotteen ja tilauslappusen löydät myös Kontioiden nettisivuilta ja paperiversioita jaetaan koloilloissa. Tuotteita on jaossa ma 31.10. alkaen.

Pe 25.11. Kontiot osallistuvat Kurun joulunavaukseen omalla toimintapisteellään.

La 27.11. seurakunnan joulumyyjäisissä Kontioilla on oma myyntipöytä.

Edellä mainituissa tapahtumissa on viimeiset mahdollisuudet myydä adventtikalentereita. Myyntiin voi tuoda myös leivonnaisia, käsitöitä jne. Ja tietysti myyjiä kaivataan hommiin, samalla saa tehtyä varainhankintaan liittyviä suorituksia.

5.12. ja 23.12. klo 18 alkaen Kontiot sytyttävät kynttilät Kurun kirkon sankarihaudoille. Olette tervetulleita koko perheen voimin paikalle.

Ke 7.12. klo 18.00 alkaen vietämme koko lippukunnan yhteistä lupauksenanto tilaisuutta Kurun kirkossa ja joulupuuro tuttuun tapaan tarjoillaan seurakuntatalolla. Lupauksen antavat kaikki uutena toimintaan tulleet sekä ikäkautta syksyllä vaihtaneet tai vuodenvaihteessa vaihtavat. Tilaisuudessa jaetaan myös ryhmien syksyn aikana suorittamia merkkejä. Koko perhe on tervetullut tilaisuuteen.

Koloillat jäävät joulutauolle lupauksenantotilaisuuden jälkeen ellei oma johtaja toisin ilmoita. Toiminta jatkuu tammikuussa koulujen alettua.

Ensi vuoden vanhoja ja uusia kujeita kalenteriin jo tässä vaiheeessa:

Mäntän alueen sählyturnaus kaikille ikäkausille on su 15.1.2017 tuttuun tapaan Vilppulan urheilutalolla. Ensin pelataan ikäkausien sisäisiä pelejä ja lopuksi kisaillaan DreamTeam sarja lippukuntien välillä. Kirveshän matkaa takaisin Kuruun tuttuun perinteiseen tapaan? Ilmoittautumiset Tanjalle.

Kurun 24-h hiihtotapahtuma suksitaan 28.-29.1.2017, Kontiot Jaanan ja Martin johdolla järjestävät tapahtuman. Talkoolaisiksi tarvitaan nuoria ja aikuisia ja hiihtäjiksi joukkueeseemme kaiken ikäiset partiolaiset.

Niin ja meinaa unohtua, partiopaita tilauksia laitetaan tilaukseen lähiaikoina. Päivitämme tilauslaput mahdollisimman pian kololle jakoon. Paidan voi hankkia myös itse, esim. Scandinavian Outdoorista, joka löytyy netistä tai Tampereelta Stockmannin yläkerrasta. Jos joku haluaa myydä esim. pieneksi käyneen paitansa, niin tehkääpä siitä lappunen kolon ilmoitustaululle hinnan kanssa.Sudenpennut käyttävät tummansinistä collegepaitaa ja seikkailijat ylöspäin virallista sinistä napillista partiopaitaa (mallit: lapset, naiset ja miehet). Ohjeita paidoista ja merkeistä löytyy www.partio.fi/mika-partio-on/partioasu-ja-merkit ja joillekin ikäkausille Kontioiden nettisivuilta.

Terveisin

Tanja, lippukunnanjohtaja

p. 040-5821265

joulukampanja2016tilaus.doc

Joulukampanja2016kirje.pdf

syystiedote 2 2016.doc