Uusien jäsenten ilmoittautuminen

Uusi sudenpentulauma perustetaan, jos ja kun laumalle saadaan aikuiset johtajat järjestymään. Sudenpennuksi pääsee 1-3 luokkalaiset. Ilmoittautuminen jonoon tapahtuu täyttämällä yllä oleva jäsenhakemus.

Uusia seikkailijoita (4-6 lk.) ja tarpojia (7-8 lk.) otetaan toimintaan mukaan, jos ryhmiin mahtuu. Täytä jäsenhakemus sivun ylälaidasta.

Samoaja (9 lk.- alle 18 v.) ja vaeltaja (yli 18 v.- 22 v.) ikäisille löytyy omaa toimintaa ja lisäksi voit tulla johtajaksi nuorempien ryhmiin.

Aikuisia kaivataan mukaan toimintaan, jotta kaikille lapsille ja nuorille voidaan mahdollistaa partiotoimintaan osallistuminen. Aikaisempaa partiokokemusta ei tarvitse olla. Mukaan voi tulla säännölliseen ryhmätoimintaan tai esim. lyhyempiin pesteihin esim. retkille, leireille tai tapahtumiin. Ota rohkeasti yhteyttä lippukunnanjohtajaan tai muihin lippukuntamme johtajiin.

Terveisin

Tanja Kauppinen

lippukunnanjohtaja

www.kurunkontiot.fi