Yhteisvastuukeräys

Tänä vuonna partiolaiset osallistuvat yhteisvastuukeräykseen koloiltojensta aikana seuraavasti:

  • Maanantaina 8.2. Haukat kello 17-18.30
  • Tiistaina 16.2. Tiinan ja Minnan seikkailijat kello 16.15-17.30
  • Torstaina 18.2. Lätyt kello 17.30-19
  • Maanantaina 22.2.
  • Keskiviikkona 24.2. Inka, Anniina, Aino & Eeva kello 15-16, Pia & Anu 16-17

Keräystä varten ryhmä jakautuu kahteen osaan, toinen menee Saleen ja toinen Siwaan. Salen ryhmä voi olla tilan vuoksi suurempi. Kerääjille tulee tunnukseksi nimikortti ja partiohuivi. Myös keräysliivejä voidaan käyttää, mutta niitä ei riitä kaikille partiolaisille. Keräyslippaita on käytössä useampia. Molemmissa keräyspaikoissa on kello 18 asti kaksi seurakunnan vapaaehtoista kerääjää. Jos partiolaisten keräysaika jatkuu kello 18 eteenpäin, ryhmänjohtajat huolehtivat että keräystarvikkeet palautetaan kaupassa niille varattuun paikkaan ja keräyslippaat toimitetaan Martille.

Keräystä edeltävässä koloillassa voidaan lyhyesti tutustua kerääjien ohjeisiin ja mihin kerätyt rahat käytetään. Keräykseen osallistujat voivat tätä myös kysyä. Materiaalia partion kaapissa ja oheisista linkeistä:

Lisätietoja Martilta 0400802565.