Ta-Sa 2014

Tervetuloa Ruovedelle Mäntän alueen toiseen Tarpoja-Samoaja tapahtumaan, jonka järjestää Stoolin Partiolaiset! Tapaamme Ruoveden urheilutalolla (os. Pirkantie 4) pe 22.8. klo 17.00 ja viikonlopun lopettelemme su 24.8. n. klo 14.00. Ensimmäisen yön olemme Haukanhiedalla ja toisen Koverolla  partiomökillämme. Nukumme pääsääntöisesti teltoissa.

Tapahtuman osallistumismaksu on 25 €. Tapahtuma on pääsääntöisesti tarkoitettu 7. luokkalaisille ja sitä vanhemmille, yläikärajaa ei ole! Myös 6. luokkalaisten on mahdollista osallistua. Aikuisille on luvassa myös omaa ohjelmaa ja johtajahuoltoaikuiset pääsevät maksutta. Tapahtumaan edellytetään, että myös aikuisia on tulossa mukaan tulevista lippukunnista. Tapahtuman aikana teemme yhdessä kaikennäköistä mukavaa partiopuuhastelua ja kädentaitoja, tutustumme alueen oman ikäkauden partiokavereihin, patikoimme Helvetinkolun läheisyydessä pe 7 km, la 9 km ja su 2km.

Ilmoittautumiset lippukunnittain kootusti Jonnalle  tekstiviestillä 0440764619 tai sähköpostilla jonna.kallinen@kopteri.net. Ilmoittautumisen on tapahduttava viimeistään ma 18.8.  klo 12 mennessä. Ilmoittautumisessa on mainittava partiolaisen nimi, syntymävuosi ja allergiat. Osallistumismaksu laskutetaan lippukunnittain tapahtuman jälkeen lippukunnilta. Jos on kysyttävää, soita Jonnalle tai laita sähköpostia!