Syystiedote 2013

Tervehdys partiolaiset ja vanhemmat

Nyt olisi aika tilata partiopaitoja. Tilauslappuja on jaossa kololla, jossa on myös muutamia paitoja kokeiltavana ainakin sudenpennuille. Palauta tilauslappu omalle johtajallesi koloiltaan mahdollisimman pian.

Kurun kappeliseurakunnan myyjäiset srk-salissa su 1.12. jumalanpalveluksen jälkeen. Myyjäisissä on myös Kontioiden myyntipöytä, johon voi tuoda myytäviä tuotteita (käsitöitä, leivonnaisia jne.). Myyjäisissä on vielä viimeinen mahdollisuus myydä adventtikalentereita.

Lupauksenantotilaisuus Kurun kirkossa ke 11.12. klo 18.00 alkaen, jonka jälkeen joulupuuro srk-talolla. Lupauksenantajien olisi hyvä olla paikalla hyvissä ajoin. Partioasu päälle. Tilaisuuteen olette tervetulleita koko perheen voimin.

Koloillat ovat joulutauolla viikot 51-1, ellei oma johtaja toisin ilmoita.

Joulunajan kynttilöiden sytytys Kurun kirkon sankarihaudoille 23.12. klo 17.00. Olette kaikki tervetulleita sytyttämään kynttilöitä! Jos on lunta, lapio ja/tai katuharja eivät ole pahitteeksi.

Muistakaa joulukorttien ja adventtikalentereiden tilitykset ajoissa. Tilityksiä voi tuoda koloiltoihin tai vaikka srk:n myyjäisiin 1.12..

25.-26.1.2014 järjestämme Kurun 24-h hiihtotapahtuman. Talkoolaisia kaivataan kaikenlaisiin tehtäviin (laskentaan, kioskiin, yleisjärjestelyihin etukäteen ja tapahtuman aikana jne). Lisätietoja Martilta. Tapahtuman järjestäminen on omaa varainhankintaamme. Hiihtojoukkueeseen voi ilmoittautua Kirsti Konttelille tammikuussa. Lisätietoja myöhemmin.

Tammi-helmikuussa järjestetään Mäntän alueen lippukuntien välinen sählyturnaus, todennäköisesti Vilppulassa. Sarjoja on kaikille ikäkausille. Toivottavasti DreamTeam kirves pysyy edelleen kurulaisilla! Ilmoittautumiset Tanjalle.

Onko liput ja laput hukassa? Retkikirjeet ja muut tiedotteet löytyvät lippukunnan uudistuneilta nettisivuilta.

Terveisin lippukunnanjohtaja Tanja Kauppinen

Syystiedote 2013